The beginning..

“Wish It Dream It Do It!”

Et citat, der betyder en meget i min lille verden og alt hvad jeg begiver mig ud i. For mig handler det om at jagte en drøm og starte rejsen, og spændingen i ikke at vide hvad denne rejse bringer af nye udfordringer og oplevelser.

Selvom rejsens start kan være en lang destination i sig selv, handler det om ikke at opgive drømmen, selvom den måske kun har været en forbipasserende tanke eller idé af og til. Der kan være ufatteligt langt fra tanke til handling. At nå til startstregen, har for mig taget et par år. Men tanken har aldrig ville slippe, selvom der både har været negative og positive tanker om ideen.

Man lærer hen af vejen, og de seneste par år har jeg lært, at se bort fra det negative og blot fokusere på det positive, og derfra at turde give slip og bare springe ud i sine drømme. Hvordan dét er lykkedes, lover jeg der kommer lidt mere om.

Jeg startede med at fotografere i 2014 og oprettede i samme omgang min hjemmeside. De første par år, lærte jeg meget af andre og der var mange, som gerne ville dele ud af deres erfaringer og tage mig med på deres oplevelser.

Jeg fik en masse viden og flyttede mig hurtigt indenfor fotografering, jeg flyttede også mine egne grænser og pludselig stod jeg der, med noget der startede med et ønske om et bedre kamera, for at forevige mine to dejlige børn, Mathias på dengang 6 år og Mille Maya på 3 år, til drømmen om at skabe de her fantastiske minder igennem billeder for andre mennesker og familier, til at skabe en virksomhed.

Jeg havde fundet min plads i livet. Fotograf! Det var dét jeg ville, det var dét jeg faktisk var god til. Der kom fart på og der gik ikke mange år, før jeg stod med ideen til denne her rejse. Jeg vil gerne dele ud af mine erfaringer, oplevelser, tips, tricks og alt hvad livet som fotograf handler om, og den tanke slap aldrig, selvom der gik en hel del år, til hvor jeg nu er klar til at tage startskuddet.

Så her begynder det, drømmen om at dele ud af mit liv som fotograf! Jeg glæder mig til at dele med jer, og håber i vil nyde at læse med! ~ Sandra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...