Når kedsomheden trænger ind!

Jeg er nået til det punkt i denne Covid-tid, hvor mit hoved skriger efter noget at lave, der skal ske noget, jeg vil udfordre mig selv, jeg vil mere af det jeg elsker, tage flere billeder. Ideer til billeder, er der mange af, primært ideer til børne og model billeder, men hvad kan udfordre mig mest, tænker jeg..

Erhvervsfotografering! Dét er et område, jeg ikke har fået arbejdet særligt meget i, og jeg tænker at der må være mange, som efter nedlukning, trænger til at få boostet sin butik eller produkt med nogen lækre billeder! Det er ren win/win.

Så jeg startede min søgen efter hvem der kunne bruge min hjælp og hvor jeg kan udvikle mig. Jeg skrev et opslag på Facebook og delte det godt ud. Jeg søger i øvrigt stadig, så i er velkommen til at læse opslaget og kontakte mig. www.facebook.com/capellaphotodk

Første aftale kommer i hus med Haderslev Lamper! Dét må være en udfordring – At fotografere lys, det må være tricky, så den opgave snuppede jeg.
“Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert!“ – Pippi Langstrømpe.

Billederne er skudt med:
Canon EOS 5D Mark III
Objektiv: Canon EF 24-70mm f/2.8l II USM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...